top of page

Vi rustar och matchar dig - på flera språk!

Uppdaterat: 3 feb. 2022

Hur lär man sig effektivt ett nytt språk? Jo, genom att praktisera det i vardagen (och gärna via studier eller på jobbet!)
Bara för att vi är experter på den svenska arbetsmarknaden och såklart medvetna om att svenska är en förutsättning för flera jobb i landet betyder det inte att vi inte kan dra nytta av vår breda språkkunskap internt när vi rustar och matchar våra deltagare!


På frågan vad som är viktigt för en lyckad integration svarar många just språket och en sysselsättning - för att få ett sammanhang och en tillhörighet i samhället.

Inom både Rusta och matcha och Stöd och matchning erbjuder vi dig som inte har svenska som modersmål, förutom föreläsningar och aktiviteter på lätt svenska, kontakt med coacher och matchare som tillsammans talar nära tjugo språk och som uppmuntrar dig, på det språk du föredrar, att utveckla och öva på svenskan!


En griffeltavla med ordet hej skrivet på fler olika språk.
Rusta och matcha - på flera språk!En hörnsten i vår mission att skapa möten mellan arbetsgivare och arbetssökande är att bidra till integration och mångfald på arbetsmarknaden och i förlängningen samhället!
 

Ett urval av de språk vi talar:


Mer information och kontaktuppgifter hittar du här!


 

Comments


bottom of page