top of page
En kvinna som ler på Rusta och matcha

För dig som söker personal

Vi berikar näringslivet med rätt kompetens, samtidigt som vi ser till att du som söker personal erbjuds den arbetskraft du behöver. Att vi arbetar på uppdrag av Arbetsförmedlingen innebär att våra tjänster är kostnadsfria. 

Tack vare vår erfarenhet och breda kandidatbank kan vi både matcha ditt behov och erbjuda stöd genom hela din rekryteringsprocess

Karriärkonsulten ingår i ett samarbete med Arbetsförmedlingen och är en marknadsledande aktör inom arbetsmarknadstjänster.

Vårt mål och mission är enkla - att bidra till mångfald och integration på arbetsmarknaden, och i förlängningen samhället, genom lyckade och hållbara anställningar. Vi har idag ett inflöde av omkring 60 nya kandidater i veckan och sammanlagt över 1500 personer i vårt arbetskraftnätverk som vi hela tiden matchar ut mot en rad olika branscher.
 

Har du ett behov av ny personal inom ditt företag eller bransch presenterar vi gärna lämpliga kandidater och stöttar dig genom hela eller delar av rekryteringsprocessen, helt kostnadsfritt. Genom oss möjliggörs en enkel kontakt mellan dig och kandidaten och vi förser er med all information ni kan tänkas behöva.

ler efter att de fått jobb i rusta och matcha
Bild2.jpg

Kom i kontakt med en matchare idag! 

På Karriärkonsulten har vi flera professionella rekryteringskonsulter som du kan komma i kontakt med redan idag. Vi utgår från ditt nuläge och hjälper dig att identifiera dina behov. Utifrån din kravprofil föreslår vi sedan passande kandidater, erbjuder tips, råd och administrativ stöttning. 

En win-win situation helt enkelt!

Processen

01

Kartläggning och beskrivning av arbetskraftsbehovet.

02

Presentation av passande kandidater utifrån kravprofilen.

03

Snabb och flexibel dialog med till exempel administrativ stöttning och information om anställningsstöd.

04

Uppföljning och utvärdering för att säkerställa en lyckad och hållbar rekrytering.

En man som ler på Rusta och matcha

Anställ med anställningsstöd

Via oss får du möjligheten att anställa personal till en lägre kostnad. Vi på Karriärkonsulten finns med och stöttar er genom hela ansökningsprocessen om ekonomisk ersättning via Arbetsförmedlingen.

Kundval Rusta och Matcha

Att ta emot en arbetspraktikant innebär att den arbetssökande provar på att arbeta för att stärka sin yrkeskompetens. Via oss får du möjligheten att ta emot kandidater som behöver få in en fot på arbetsmarknaden.

Kundval Rusta och Matcha

Vissa av våra deltagare som har varit borta länge från arbetslivet, är unga eller nya i Sverige är berättigade till introduktionsjobb. Anställ via oss och få upp till 21 027 kronor i ersättning varje månad!

Rusta och Matcha - Arbetsförmedlingen

Anställer du en kandidat som är berättigad till nystartsjobb via oss kan du som arbetsgivare få upp till 15 710 kronor i ersättning varje månad! Denna möjlighet ges du om du anställer en person som har varit arbetslös länge eller någon som är nyanländ i Sverige.

Kundval Rusta och Matcha

Jobbar du inom offentlig verksamhet eller ideell förening? Har du utrymme för att anställa en person som är ny i Sverige eller som har varit arbetslös under en längre tid? Anställ via oss och få upp till 26 284 kronor i ersättning!

KROM

Du kan söka lönebidrag när du anställer en person med nedsatt arbetsförmåga. Arbetsförmedlingen står då för en del av lönen under en period. Lönebidraget är till för att kompensera för de anpassningar som kan behöva göras på arbetsplatsen. 

Några av våra samarbetspartners

Klang markett.png
Johan i hallen.png
LogoMakr-webbased png 3UE0iF.png
Capio.gif
humana_2n.png
XXL.jpg
image003.png
Logga (341x230).png
LA Logo Transparent Black.png
sol_logo_rgb_2014_vectorised-1.png
WY6wzWNg.png
Rekryteringskonsulten.png
IMG_4607.PNG
Rotebro IS FF.png
ÄngbyloggaNYA2018_transparant.gif
LBOS_logo-1_edited.jpg
Starcycle_Logotype.png
svensk solenegi3.png
EnRival-bubblor_420.jpg
Logotyp Jobbentrén NY.png
Wix partyhallen.png
Snussidan.png
Swevendo-logo.png
docue-logo-red.png
kloster.png
lexman logo.png
optalux logo.png
Patia logo.png
novare_purple_rosegold.png
KC_logo_enradig.jpeg
opg-logga.png
Nacka autoserivce.png
STODONA-logo-01.png
MOA.png
upgraded.png
Svh Logo.png
verbal.png
jobbmatchad-logo.png

Rekommendationer

Vi skulle bara tacka er och den duktig dam Sabina för fint och snabbt samarbete! Vi ser framemot att försätta samarbete och få denna fantastiska hjälp från er. 

Nacka autoservice

Kontakta oss

Ring oss

08 - 684 288 71 

Maila oss

Vårt huvudkontor

Frejgatan 59
113 26 Stockholm

Vår postadress

Frejgatan 59
113 26 Stockholm

Följ oss på sociala medier

  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook
  • Instagram

Söker du personal? Skicka ett meddelande!

Tack för ditt meddelande!

Kom i kontakt med en matchare!
bottom of page