Kundval Rusta och Matcha

För dig som söker personal

Vi berikar näringslivet med rätt kompetens. Samtidigt som vi ser till att du som söker personal erbjuds den kompetens du behöver för att tillgodose dina behov Kostnadsfritt 

Tack vare vår erfarenhet och breda kandidatbank kan vi både matcha ditt behov och erbjuda stöd genom hela din rekryteringsprocess

Karriärkonsulten ingår i ett samarbete med Arbetsförmedlingen och är en marknadsledande aktör inom arbetsmarknadstjänster.

Vårt mål och mission är enkla - bidra till mångfald och integration på arbetsmarknaden genom lyckade, hållbara anställningar. Vi har idag ett inflöde av omkring 60 nya kandidater i veckan och sammanlagt över 1500 personer i vårt arbetskraftnätverk som vi hela tiden matchar ut mot en rad olika branscher.
 

Har du ett behov av ny personal inom din bransch presenterar vi gärna lämpliga kandidater och stöttar dig genom hela eller delar av rekryteringsprocessen, helt kostnadsfritt. Genom oss möjliggörs en enkel kontakt mellan dig och kandidaten och vi förser er med all information ni kan tänkas behöva.

Kom i kontakt med en matchare idag! 

På Karriärkonsulten har vi ett flertal professionella matchare som du kan komma i kontakt med redan idag. Vi hjälper dig att identifiera dina behov och utifrån det tar vi fram en passande kravprofil. Framåt hjälper vi dig att ta fram passande kandidater och stöttar upp kring det administrativa. 

En win-win situation helt enkelt!

Processen

01

Ni beskriver det behov

ni har just nu

02

Vi tar sedan fram passande kandidater utifrån en kravprofil

03

Vi följer upp och stöttar er administrativt. Med hjälp av info om anställningsstöd kan vi hjälpa er med en låg lönekostnad.

04

Snabb och flexibel service som leder till lyckade anställningar

Kundval Rusta och Matcha - Arbetsförmedlingen

Anställ med anställningsstöd

Via oss får du möjligheten att anställa personal till en lägre kostnad. Vi på Karriärkonsulten finns med och stöttar er genom hela ansökningsprocessen om ekonomisk ersättning via Arbetsförmedlingen.

Kundval Rusta och Matcha

Att ta emot en arbetspraktikant innebär att den arbetssökande provar på att arbeta för att stärka sin yrkeskompetens. Via oss får du möjligheten att ta emot kandidater som behöver få in en fot på arbetsmarknaden.

Kundval Rusta och Matcha

Vissa av våra deltagare som har varit borta länge från arbetslivet, är unga eller nya i Sverige är berättigade till introduktionsjobb. Anställ via oss och få upp till 21 027 kronor i ersättning varje månad!

Rusta och Matcha - Arbetsförmedlingen

Anställer du en kandidat som är berättigad till nystartsjobb via oss kan du som arbetsgivare få upp till 15 710 kronor i ersättning varje månad! Denna möjlighet ges du om du anställer en person som har varit arbetslös länge eller någon som är nyanländ i Sverige.

Kundval Rusta och Matcha

Jobbar du inom offentlig verksamhet eller ideell förening? Har du utrymme för att anställa en person som är ny i Sverige eller som har varit arbetslös under en längre tid? Anställ via oss och få upp till 26 284 kronor i ersättning!

KROM

Du kan söka lönebidrag när du anställer en person med nedsatt arbetsförmåga. Arbetsförmedlingen står då för en del av lönen under en period. Lönebidraget är till för att kompensera för de anpassningar som kan behöva göras på arbetsplatsen. 

Några av våra samarbetspartners

Johan i hallen.png
LogoMakr-webbased png 3UE0iF.png
Capio.gif
humana_2n.png
LA Logo Transparent Black.png
image003.png
WY6wzWNg.png

Rekommendationer

"Det mest fantastiska är att det är kostnadsfritt och att vi har fått den administrativa hjälp vi behövt"

- Johan Lindholm, Restaurang Farang

Kontakta oss

Ring oss

08 - 684 288 71 

Maila oss

Vårt huvudkontor

Turebergsvägen 5, 3 tr
191 47 Sollentuna

Vår postadress

Turebergsvägen 5, 3 tr
191 47 Sollentuna

Följ oss på sociala medier

  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook
  • Instagram

Skicka meddelande

arrow&v

Tack för ditt meddelande!