top of page
Lovisa Bakgrund.jpg

För arbetssökande

Vi rustar och matchar dig mot ditt framtida jobb!

Tillsammans hittar vi den optimala vägen för dig!

Vi sätter dig i fokus när du påbörjar din resa mot din framtid genom coachning och aktiviteter skräddarsydda efter dina behov.

När du väljer Karriärkonsulten tilldelas du en coach som stöttar dig hela vägen till ett jobb. Tillsammans kartlägger vi dina kompetenser och kvalifikationer, tittar på din utbildningsbakgrund och tar fram ett mål och en plan. Vi identifierar vad du behöver och motiverar dig att nå målet. Fokus ligger på det individuella mötet, värdefulla aktiviteter och de verktyg du är i behov av för att ta ett steg närmare arbetsmarknaden.

Rusta och matcha studier

För dig som vill studera!

För många går vägen till ett nytt jobb via studier eller utbildning. Våra studie- och yrkesvägledare arbetar med att se över dina studiemöjligheter och stötta dig i att hitta den utbildning som passar dig!

Ibland (eller Ofta) går vägen till jobb via utbildning. På Karriärkonsulten arbetar studie- och yrkesvägledare med att se över dina studiemöjligheter och att stötta dig i att hitta utbildningar utifrån ditt behov och dina förutsättningar.

Vi stöttar dig!

Hos oss arbetar engagerade jobbcoacher som har den tid och energi som behövs för att ge just dig den stöttning du är i behov av. Vi har coacher som har specialiserat sig inom en lång rad branscher för att lättare kunna matcha dig mot rätt jobb.
 

Vi finns här för dig. Vill du komma ett steg närmare arbetsmarknaden och din framtida sysselsättning?

Kom i kontakt med oss nu direkt genom formuläret här nedan!

Står du inför valet av coachbolag?
Så arbetar vi på Karriärkonsulten!

01

Kartläggning av dina kompetenser och erfarenheter. Mål, plan och strategi. 

02

Du tilldelas en kontaktperson och tar del av individuell coachning samt meningsfulla föreläsningar, aktiviteter och jobbsupport. 

03

Våra jobbmatchare och din coach hjälper dig regelbundet med matchningen mot relevanta arbetsgivare. 

04

Du är framme vid en meningsfull sysselsättning!

Rusta och Matcha

Vi pratar flera olika språk

Svenska, Arabiska, Turkiska, Engelska, Persiska, Spanska, Franska, Ryska, Tigrinja, Tyska, Finska, Isländska, Norska, Danska, Punjabi, Hindi, Kurdiska (Feyli, Kurmanji & Sorani).

Rekommendationer

Jag skulle vilja säga några ord om Sabina; hon är en mycket trevlig person som aktivt anstränger sig för att hennes deltagare ska få jobb. Dessutom tänker hon långsiktigt och vill att kandidaterna ska må bra på sitt jobb. Hon fixar allt perfekt och i rätt position för både arbetsgivaren och den arbetssökande.

- Peter, deltagare på Karriärkonsulten

Fästpunkt 1

Kontakta oss

Ring oss

08 - 684 288 71 

Maila oss

Vårt huvudkontor

Turebergsvägen 5, 3 tr
191 47 Sollentuna

Vår postadress

Turebergsvägen 5, 3 tr
191 47 Sollentuna

Följ oss på sociala medier

  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook
  • Instagram

Skicka meddelande

Tack för ditt meddelande!

bottom of page