top of page
glad kvinna fått jobb.png

Om oss på Karriärkonsulten

Vi skapar jobb där möjligheterna finns

Vi på Karriärkonsulten har ett gemensamt mål och vision - att vara med och skapa ett jämställt samhälle där alla som kan och vill bidra ska vara det.

 

Vi jobbar med hjärta och vår mission är att skapa de förutsättningar, stöd och verktyg människor som hamnat utanför arbetsmarknaden behöver för att komma dit de vill. Att få hjälpa människor är bland det största och finaste som finns och vi karriärhjältar är glada och stolta över att samverka till att världen blir bättre och bättre för varje dag.

KROM
Rusta och matcha

Camilla Hermelin & historien
bakom Karriärkonsulten

Talang och passion. Nätverk och möjligheter. En stark tävlingsnerv och ett brinnande engagemang. Camilla är hjärnan och hjärtat bakom Karriärkonsulten. 

Karriärkonsultens resa börjar med Camilla Hermelin. Efter en uppväxt i en familj präglad av entreprenörskap och framåtanda, medverkan i bordtennistävlingar runt om i Europa tog sig Camilla via golfsport över Atlanten till USA, där hon bland annat studerade marknadsföring. 

Tillbaka som jobbsökande på den svenska arbetsmarknaden upptäckte hon att hon hade ett brinnande intresse, och en stor talang för, att skapa, rikta och matcha proffsiga ansökningshandlingar mot specifika tjänster. Tävlingsinstinkten väcktes och för Camilla blev det snart en sport att bli erbjuden så många intervjuer och jobb som möjligt. 

Detta var starten på något stort - att hjälpa vänner och bekanta med jobbsökarprocessen räckte inte, Camilla behövde utvidga sitt nätverk, bygga på sina kunskaper för att ligga i framkant och utveckla sin passion - Karriärkonsulten var född!

 

Det aktiva kontaktsökandet och Camillas fallenhet för att skapa möjligheter genom möten gjorde att hon nästkommande år fick motta flera nätverkspriser.

I samband med att Arbetsförmedlingen sedan reformerades och lade ut upphandlingar på privata aktörer föll det sig helt naturligt att Camilla, med både passion och talang för att skapa möten mellan och hjälpa arbetsgivare och arbetssökande att hitta varandra, skulle söka upphandlingen. 2013 anställdes de två första medarbetarna och idag består Karriärkonsulten av närmare 60 hängivna karriärhjältar! 

Och resan har bara börjat!

Kontakta oss

Ring oss

08 - 684 288 71 

Maila oss

Vårt huvudkontor

Turebergsvägen 5, 3 tr
191 47 Sollentuna

Vår postadress

Turebergsvägen 5, 3 tr
191 47 Sollentuna

Följ oss på sociala medier

  • Linkedin - Grå Circle
  • Facebook
  • Instagram

Skicka meddelande

Tack för ditt meddelande!

bottom of page