top of page
Handslag

Samarbeten

Vi brinner för, och är bra på, att skapa värde - inte bara för våra deltagare och arbetsgivare. Kontakta oss och ta reda på hur vi kan hjälpa varandra.

docue test 2.png

Docue

Docue är en plattform där företagare kan skapa, e-signera och förvara avtal och juridiska handlingar. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete med Karriärkonsulten och rekommenderar deras tjänster för både privatpersoner och företag!

Partnersidan logo.png

Jobbfestivalen

Jobbfestivalen är en mötesplats för arbetssökande och  arbetsgivare och företag, ett initiativ med tema mångfald och inkludering som syftar till att förmedla jobb och kontakter samt förändra attityder på arbetsmarknaden. 

kc test 1.png

KarriärCoacherna

Vår samarbetspartner KarriärCoacherna finns för dig som inte är berättigad till Rusta och matcha men som vill ha eller behöver coaching i arbetslivet. Här kan du läsa mer och kontakta dem.

similing team
Samarbeta med oss!

Vi tror att en arbetsmarknad präglad av kreativitet, mångfald och många kontaktytor med andra delar av samhället är en frisk arbetsmarknad - därför söker vi alltid hållbara relationer och sätt att samverka med företag, föreningar och organisationer! 

SIH logga utan text.png
bottom of page