top of page

Behöver du rekrytera?

Sommaren närmar sig, och vi vet att det kan vara svårt att få ihop personalen. Kom på en rekryteringsträff och träffa massa spännande kandidater på en gång.

För dig som behöver rekrytera flera på en gång eller söker kandidater med olika kompetens är rekryteringsträffar eller gruppintervjuer oslagbart. Vårt arbete går till stor del ut på att underlätta för både arbetsgivare och arbetssökande och vi vet att rekryteringsträffar är en direktväg till en matchning!

Vi finns såklart med under hela tiden och hjälper till med, intervjuer, sållning och återkoppling om du så önskar.


En siluett av en grupp människor på rad
Behöver du rekrytera? Ta hjälp av oss!

Detta kan du förvänta dig när du rekryterar med oss på Karriärkonsulten!

  • Vana. Vi känner våra deltagare och har flerårig erfarenhet av rekrytering. Vi presenterar bara kandidater vi tror kommer passa din verksamhet.

  • Flexibilitet. Vi kan stötta med hela, eller delar av rekryteringsprocessen. Vi är också vana att skala upp fort och erbjuda kreativa lösningar.

  • Uppföljning. Vi vill göra både kandidater och arbetsgivare nöjda, därför följer vi upp och utvärderar, är du som arbetsgivare nöjd med oss vill du ju använda oss igen och sprider ordet till kollegor - win-win!

  • Anställningsstöd. Även om det är du själv som måste ansöka om aktuellt anställningsstöd har vi stenkoll på vilka som gäller och hur du ansöker - och vi hjälper dig gärna!

  • Gratis. Vi jobbar på uppdrag av myndigheten Arbetsförmedlingen - därför är våra tjänster kostnadsfria.


Och det behöver såklart inte vara sommar för att vi ska hjälpa dig - våra rekryteringskonsulter jobbar ju året runt. Vi gör det lätt att hitta rätt!
Behöver du anställa?Behöver du anställa?Comentarios


bottom of page