top of page

Detta innebär nya satsningen Rusta och matcha!

Uppdaterat: 9 aug. 2023

Som en del av Arbetsförmedlingens omorganisering införs Rusta och matcha i hela landet. I september rullas etapp 2 ut; vilket innebär febril aktivitet på Karriärkonsulten i Stockholm - vi rustar oss för att kunna rusta och matcha.

Den nya satsningen syftar till att hjälpa arbetssökande ut i arbete eller studier på kortast möjliga tid - en effektiv tjänst med starkare styrning mot mål och resultat, för en bredare grupp av arbetssökande.

Karriärkonsulten har sedan december 2020 tillhandahållit Rusta och matcha i Västerås, men nu förbereder sig alltså Stockholmskontoren för samma upplägg.


- Vi har fortfarande våra framgångsrika processer och metoder att falla tillbaka på, det i kombination med vårt stora arbetsgivarnätverk och erfarenheterna av Rusta och matcha i Västerås gör att omställningen från Stöd och matchning till Rusta och matcha blir mer eller mindre sömlös, säger Camilla Hermelin, grundare och VD för Karriärkonsulten.

För arbetsgivare innebär tjänsten Rusta och matcha att de, precis som förut, kan vända sig till Karriärkonsulten och snabbt få sitt rekryteringsbehov matchat och tillgodosett - helt kostnadsfritt!
Om Karriärkonsulten


Karriärkonsulten hjälper personer som hamnat utanför arbetsmarknaden att få jobb eller hitta rätt utbildning. Vi är ett av Stockholmsområdets största coachingföretag och finns i dag i Sollentuna, Kista, Globen, Jakobsberg och Täby, samt i Västerås. Vårt nätverk och våra metoder och processer har gett mycket goda resultat och majoriteten av våra deltagare har uppnått sina mål. Karriärkonsulten har avtal med Sollentuna kommun och Arbetsförmedlingen.


För ytterligare information


Här kan du läsa mer om Rusta och matcha

ความคิดเห็น


bottom of page