top of page

Framtidens arbetsmarknad

Järvaveckan i år har temat Morgondagens Sverige och vi på Karriärkonsulten är såklart på plats för att sätta strålkastarljuset på vår mission och hjärtefråga: morgondagens arbetsmarknad!

Vi har i flera år pratat om framtidens arbetsmarknad och drivit på ett samtal om att en annan fördelning av resurserna i samhället är möjlig.

Alla - från arbetsgivare och rekryterare till arbetssökande och studenter behöver tänka kreativt, modigt och innovativt när det kommer till att möta både kompetensbristen och arbetslösheten som löper parallella i vårt samhälle.Karriärkonsulten på Järvaveckan


Järvaveckan är en viktig mötesplats och arena för den diskussionen och vi är glada över att vara en del av det initiativet! Vi hoppas naturligtvis att vår medverkan kommer bidra till intressanta och värdefulla samtal och möten, samt att frågor som rör inkludering och mångfald i både rekryteringsprocesser och på arbetsmarknaden kommer i fokus.


Dessutom vill vi såklart knyta nya kontakter, utöka vårt nätverk av deltagare, arbetsgivare och partners och få nya insikter i hur vi tillsammans kan forma morgondagens arbetsmarknad på bästa sätt!


Vi ses där!

Comments


bottom of page