top of page

Karriärkonsulten går som tåget: Rusta och matcha 2

Programmet Rusta och matcha blir i slutet av april Rusta och matcha 2 och vi på Karriärkonsulten är glada att berätta att vi är godkända av Arbetsförmedlingen att fortsätta leverera tjänsten.

Före Rusta och matchas tid hette den aktuella arbetsmarknadsinsatsen Stöd och matchning, och nu är det dags för Rusta och matcha 2 - så länge vi får fortsätta göra det vi gör bäst, stötta människor till jobb eller studier, spelar namnet ingen roll!


 

Förbättrad kvalité och resultat


Rusta och matcha 2 har ett starkt fokus på resultat och samma syfte som föregångaren - att på kortast möjliga tid matcha arbetssökande ut i egen försörjning.


En leende kvinna sitter i en powerpose i kontorsmiljö.
Camilla är mer än redo för KROM2!

"Med engagerade karriärcoacher, ett starkt fokus på studier och ett rekryteringsteam med näsa för klockrena och långsiktiga matchningar tar vi oss gärna an den nya versionen av Rusta och matcha!"


säger Camilla Hermelin, grundare och vd för Karriärkonsulten.

Alla kontor i Stockholm samt Uppsala och Eskilstuna är godkända för att leverera Rusta och matcha 2 och vi står oförändrat i vår mission att råda bot på arbetslösheten i Sverige, leverera höga resultat och skapa värde för arbetssökande, arbetsgivare och samhället.

Comments


bottom of page