top of page

Nytt jobb - har du viljan har vi verktygen!

När vi menar att vi har verktygen för den som har viljan betyder inte det att du måste vilja hela tiden. Vi hjälper dig glatt hela vägen när du har bestämt dig. Men vi hjälper dig också att hitta din vilja och att bestämma dig. Gå Rusta och matcha hos oss!

Det finns inte en skattkista med jobb som det bara är att glänta på och så vips dyker fem olika drömjobb för varenda individ upp. Men det finns faktiskt en skattkista av möjligheter för den som vill. 

Motivation

Vi ger dig knuffen i ryggen när du behöver (och ibland ger vi dig en spark i baken också). Vi är ditt bollplank, din arbetssökarkompis, din klagomur och ditt yttre perspektiv.


Att rapportera till någon och få feedback på det du åstadkommit är toppen för självkänslan. Din coach är den som orkar när du inte gör det, den som hejar på dig vid alla framgångar och den som ska se nya möjligheter när du inte gör det.


Att ta ett jobb

Viljan hänger tätt ihop med inställning och ditt mindset. Kanske finns inte ditt ultimata drömjobb på menyn just nu, men ibland är det bud på att bara ta ett jobb - det kanske inte är det du drömt om, eller på ett ställe du planerar att vara på för alltid. Men det är en sysselsättning och vem vet var det kan leda?


Coachning

Två par ögon ser bättre än ett. Oavsett om du är jättenöjd med ditt cv och är van i intervjusituationer eller behöver mycket stöttning i jobbsökarprocessen så är vår coachning värdefull för dig eftersom vi anpassar den efter vad just du behöver! Ta chansen att nyttja det vi erbjuder.

 

Det är det vi menar med att vi har verktygen - och vi hjälper dig hela vägen!

Vill du gå Rusta och matcha hos oss? Kontakta oss så berättar vi mer!

Comments


bottom of page