top of page

Rusta och matcha: veckans fråga #8

Uppdaterat: 3 apr. 2023

Tjänsten Rusta och matcha - det är inte helt lätt att hålla koll på allt inom programmet. Därför presenterar vi här veckans frågeställning - där vi tar upp en vanlig undran och erbjuder svar.

Veckans frågeställning tar upp hur Rusta och matcha går till hos oss och hur vi på Karriärkonsulten jobbar rent praktiskt.


👉 Hur jobbar ni på Karriärkonsulten?

👉 Vilka aktiviteter deltar jag i och hur ofta träffar jag min coach?


Ett rosa frågetecken mot en rosa vägg
Hur ofta träffar man sin karriärcoach egentligen?

De fysiska mötena är viktiga för oss, och vi har märkt att de också har en positiv inverkan på våra resultat. När du går Rusta och matcha hos oss så får du ett schema med individuella möten, rekryteringsträffar, workshops och samtal med vårt studieteam, förutom de tider då du söker jobb på egen hand på valfri plats.


Exakt hur vi jobbar och hur ofta du träffar oss är såklart individuellt och beror lite på dina behov, men det korta svaret är att du, förutom ditt uppstartsmöte som är på en timme, har möten med din karriärcoach en halvtimme två gånger i månaden, varannan gång på telefon och varannan gång fysiskt på ett kontor. Utöver det deltar du i workshops eller föreläsningar en gång i veckan på det kontor du valt, dessa brukar hålla på i runt en timme.


Det finns såklart alltid utrymme för fler möten med karriärcoacher, rekryteringskonsulter, SYV- eller utbildningscoacher eller att bara sitta på något av våra kontor och söka jobb.


Det individanpassade stödet och kartläggningen av varje deltagares situation kommer alltid vara prioriterat hos oss - likaså konsten att skapa möjligheter genom möten.

Comments


bottom of page