top of page

Rusta och matcha: veckans fråga #4

Tjänsten Rusta och matcha - det är inte helt lätt att hålla kolla på allt inom programmet. Därför presenterar vi här veckans frågeställning - där vi tar upp en vanlig undran och erbjuder svar.

Veckans frågeställning berör vilka jobb vi förmedlar, arbetsgivarkontakter och jakten på drömjobbet inom Rusta och matcha.


👉 Vilka branscher har Karriärkonsulten arbetsgivarkontakter inom?

👉 Vilka typer av jobb kan man få via er?

👉 Hjälper ni mig att hitta mitt drömjobb?

Ett rosa frågetecken mot en rosa vägg.
Branscher, jobb och drömjobb - vi reder ut!

Frågorna som står listade ovan råkar vi ofta på och det enkla svaret är att det inte finns ett enhetligt svar.


Våra deltagare är alla olika och har olika bakgrund vilket såklart ger olika förutsättningar, dessutom är både arbetsmarknaden och arbetsgivares anställningsbehov föränderliga. Men med det sagt så.


Vi hjälper dig gärna att hitta ditt drömjobb - dock är det viktigt att du förstår att vi inte har en skattkista med jobb precis anpassade efter dig som vi kan trolla fram.

Vårt uppdrag är att matcha våra deltagare till arbete eller studier - ingen är gladare än vi om du landar ett jobb eller utbildning du verkligen vill ha, men vi kommer också peppa och uppmuntra dig att överväga roller som du inte hade tänkt dig. Även om vår filosofi är att det alltid är bättre att ha ett jobb än inget alls så jobbar vi med hjärta och strävar efter hållbarhet för våra kandidater.


Vi har mer eller mindre ett konstant flöde av arbetsgivarkontakter inom hotell- och restaurang, vård- och omsorg, administration- och kundtjänst. Tjänster och roller varierar från operativa driften till mer administrativa tjänster.

Men det som är viktigt att komma ihåg är att vårt säljteam med rekryteringskonsulter hela tiden jobbar uppsökande mot företag och arbetsgivare, och de utgår från de kandidater vi har. Så om du har önskemål (och meriter) inom en viss bransch eller roll så är det inga problem - vi har ett brett kontaktnät och utökar det gärna!


Det viktigaste för oss, som gör både coachning och matchning lättare, är ditt mindset och din situation, behöver du ett jobb snabbt eller är du intresserad av att studera för att nå rollen du har ögonen på? För oss spelar det ingen roll, vi stöttar dig fram till målet!

Comments


bottom of page