top of page

Expansion pågår - Karriärkonsulten öppnar fyra nya kontor!

Uppdaterat: 18 okt. 2023

Vem hade kunnat ana att vi skulle längta tillbaka till kontoren så här mycket? Vårt geografiska täckningsområde utökas i takt med vår tillväxt och vi är glada att berätta att vi numera tillhandahåller våra tjänster för deltagare i Bromma, Nacka, Solna och Vällingby - även om arbetet fortfarande sköts digitalt.

I enlighet med Arbetsförmedlingens tidigare beslut att alla externa leverantörer av arbetsmarknadstjänster ska erbjuda digitala lösningar för sina deltagare har vi anpassat vår verksamhet för att på bästa sätt kunna coacha och rusta människor ut i sysselsättning. Vi har haft gott om tid att lära oss arbeta hemifrån och hittat metoder för att kunna upprätthålla vårt erbjudande om värdefulla aktiviteter som föreläsningar, workshops och intervjuträning - digitalt.

Men visst saknar vi det personliga mötet, dynamiken kollegor emellan, lunchdejter och informationsutbyten vid kaffebryggaren.

Återgången till kontoren kommer inte ske över en natt, men nu kan vi i alla fall med glädje berätta att vi, när det är dags, har inte mindre än fyra nya kontor att återvända till! Dessa är belägna i Bromma, Nacka, Solna och Vällingby.


Bild tagen ur grodperspektiv på en kontorsbyggnad mot en solig blå himmel med några få moln.
Vi öppnar fyra nya kontor för att effektivt kunna rusta och matcha våra deltagare ut i sysselsättning.

Vår mission är att skapa möjligheter där jobben finns och en förutsättning för att kunna erbjuda arbetsgivare den kompetens de efterfrågar är att vi fångar upp deltagare på så många platser som möjligt.

Om Karriärkonsulten

Karriärkonsulten hjälper personer som hamnat utanför arbetsmarknaden att få jobb eller hitta rätt utbildning samtidigt som vi kostnadsfritt erbjuder arbetsgivare rätt, och efterfrågad, kompetens. Vi är ett av Stockholmsområdets största coachingföretag och finns i dag över hela Stockholm samt i Västerås. Vårt nätverk och våra metoder och processer har gett mycket goda resultat och majoriteten av våra deltagare har uppnått sina mål. Karriärkonsulten har avtal med Sollentuna kommun och Arbetsförmedlingen.


Ytterligare information

Comentários


bottom of page