top of page

Hitta personal med Karriärkonsulten

Att rekrytera är ibland en krånglig process. Behöver du anställa nu eller i framtiden och vill veta mer om hur vi kan hjälpa dig och vilka branschkontakter vi har - läs mer här!

På Karriärkonsulten har vi ett rekryteringsteam som har stenkoll på våra kandidater, anställningsstöd och läget på arbetsmarknaden. Dessutom har teamet erfarenhet från att vara på "andra sidan" i rekryteringsprocesser och har ett starkt arbetsgivarperspektiv.

Här följer ett gäng vanliga frågor och svar. Undrar du något eller vill prata direkt med oss så ska du såklart kontakta oss!


En grupp människor kastar ballonger och firar.
Såhär firar vi lyckade rekryteringar hos oss!

Vad kostar det att rekrytera med er?

Våra tjänster är kostnadsfria - detta är för att vi jobbar på uppdrag av Arbetsförmedlingen.


Vilka branscher har ni kandidater inom?

Vi har deltagare med erfarenhet inom flera olika branscher, och det varierar också hela tiden. Både behoven på arbetsmarknaden och vår kandidatbank förändras ständigt så har vi inte det du söker just nu så behåller vi gärna kontakten med dig för framtida rekryteringar.


När kontaktar ni mig?

Så fort som möjligt! Skicka in en intresseanmälan så ringer en rekryteringskonsult upp och lyssnar in vad du behöver.


Hur fungerar det med anställningsstöd och praktik?

Många av våra deltagare har rätt till anställningsstöd eller praktik, men inte alla. Vi hjälper gärna till och guidar vilket som passar bäst i varje enskilt fall men bra att veta är att det är du som arbetsgivare som ansöker om anställningsstödet.


Comentários


bottom of page