top of page

Karriärkonsulten kliver framåt – tecknar kollektivavtal!

Uppdaterat: 4 feb. 2022

Trygga medarbetare är bra medarbetare. Med stark tillväxt och flera nyrekryteringar de senaste månaderna tar Karriärkonsulten steget och tecknar kollektivavtal.

Samtliga kontor i Stockholm och Västerås innefattas av det nya avtalet, som träffades den första mars i år via Almega.


- Vi har alltid haft som målsättning att erbjuda motsvarande villkor som kollektivavtalet, och i linje med vår starka tillväxt känns det helt naturligt att ha ett formellt avtal på plats – trygga medarbetare är bra medarbetare, säger Camilla Hermelin, grundare och vd för Karriärkonsulten.


Karriärkonsulten har sedan starten 2010 matchat ett stort antal människor ut i sysselsättning och fortsätter att växa. Bolaget fungerar som en länk mellan arbetssökande och arbetsgivare, en länk som i kombination med den coachning deltagarna erbjuds är väldigt efterfrågad – inte minst under pandemitider.


- Som arbetsmarknadsexperter med passion för att rusta och matcha människor ut i hållbara anställningar, så vill vi självklart föregå med gott exempel i arbetsmiljöfrågor, säger Camilla Hermelin.

Om Karriärkonsulten

Karriärkonsulten hjälper personer med svag ställning på arbetsmarknaden att få jobb eller hitta rätt utbildning. Vi är ett av Stockholmsområdets största coachingföretag och finns i dag i Sollentuna, Kista, Globen, Jakobsberg och Täby, samt i Västerås. Vårt nätverk och våra metoder och processer har gett mycket goda resultat och majoriteten av våra deltagare har uppnått sina mål. Karriärkonsulten har avtal med Sollentuna kommun och Arbetsförmedlingen.


För ytterligare information

Camilla Hermelin, VD Karriärkonsulten

Comments


bottom of page