top of page

Petra Svensson - ny utbildningscoach inom Rusta och matcha.

Uppdaterat: 4 feb. 2022

Intresset för studier och vidareutbildning ökar. Karriärkonsulten svarar mot det behovet och rekryterar internt Petra Svensson som utbildningscoach.

“Jag ser detta som en chans att vara en person som förespråkar och inspirerar till den alternativa vägen. Det är OK att välja om eller börja på nytt, ångra sig, byta riktning och så vidare. Jag har själv aldrig ångrat eller ens mött någon som ångrat någon form av kompetensutveckling! Att jag dessutom tycker det är superkul att plugga hör säkert också till!”


Petra har en grundlig och lång erfarenhet av utbildningsfrågor, learning and development och kompetensförsörjning kombinerat med viljan att vägleda, coacha och ingjuta hopp och självförtroende hos Karriärkonsultens programdeltagare.


“Eftersom jag närmast kommer från coachninggrenen av verksamheten har jag det perspektivet färskt, och hoppas kunna bidra med kreativa idéer och utveckling tillsammans med våra studie- och yrkesvägledare. Rusta och matcha innebär både en större frihet och ett ökat ansvar hos leverantörerna av tjänsten att utforma metoder och arbetssätt efter den enskilda individens behov, vilket jag verkligen ser som positivt!”


Petra Svensson tillträdde den första november och påbörjade omgående arbetet med att stärka Karriärkonsultens erbjudande inom Rusta och matcha.En leende kvinna iklädd rödrutig skjorta och med en kaffekopp i handen sitter vid ett skrivbord vid ett fönster med höstfärger.
Petra på kontoret i Täby!“Vi både lever och jobbar längre så jag ser absolut ett behov av en bra och seriös vägledning för karriärskiftare, oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Arbetsmarknaden är föränderlig så visst finns det goda förutsättningar för ett livslångt lärande!”

Kontakta Petra Svensson, utbildningscoach

Comments


bottom of page