top of page

Rusta och matcha - matchningen!

Uppdaterat: 4 feb. 2022

Rusta och stötta. Att identifiera vad du som arbetssökande behöver för att blomstra, hitta din unika kompetens och coacha dig till ditt bästa jag - det är ena halvan av vår kärna på Karriärkonsulten. Den andra halvan lägger vikt vid yttre faktorer: branschbevakning, möjligheter och arbetsgivarkontakter - vi talar om matchningen!


Även om du har ett perfekt CV, slipat din intervjuteknik och verkligen vill jobba kan du gå bet i jobbsökandet på grund av att du faktiskt inte vet vilka branscher och företag som har ett rekryteringsbehov. Självklart uppmuntrar vi dig som deltar i Rusta och matcha i din individuella omvärldsbevakning , men varför göra hela jobbet själv? Våra matchare vet var jobben finns och ger dig direkt kontakt med företag och branscher som skriker efter folk.Visitkort, penna och mugg med Karriärkonsultens logga på ett skrivbord.
Rusta och matcha - med fokus på matchningen!

"Vi strävar efter hållbarhet och att erbjuda win-win på riktigt!"
Kontaktnätet


Vi insåg tidigt värdet av ett brett nätverk med många arbetsgivare inom så många branscher som möjligt, men också hur viktigt det är att underhålla och uppdatera detta nätverk. Vi strävar efter hållbarhet och att erbjuda win-win på riktigt, det är därför våra matchare är helt dedikerade och fokuserade på att hitta luckor och behov på arbetsmarknaden, utöka sina kontaktnät och presentera den ultimata matchen för båda parter.Tillsammans


Det ska kännas rätt för dig - och för arbetsgivaren! Vi är rädda om både våra deltagare inom Rusta och matcha och Stöd och matchning och våra samarbetspartners i arbetsgivare, därför är vi med hela vägen och följer upp rekryteringen. Alla team har tät kontakt och vi tror att grunden för en lyckad anställning skapas genom transparenta processer och gedigen research - och det kan vi!


Tillsammans skapar vi jobb där möjligheterna finns och uppgraderar vårt win-win till en win-win-win - för arbetssökande, arbetsgivare och samhället!

Är du arbetssökande och vill veta mer? Vi rustar och matchar dig!

Har du ett rekryteringsbehov? Kom i kontakt med en matchare idag!

コメント


bottom of page