top of page

Framåt - hållbara och långsiktiga samarbeten.

Uppdaterat: 24 nov. 2023

Att ensam inte är stark i jobbsökarprocessen är ett faktum, mycket handlar om kontakter, relationer, nätverk och sammanhang.
Så varför skulle vi tänka annorlunda gällande vårt uppdrag att skapa ett inkluderande samhälle där alla som vill och kan bidra ska vara det?


För att komma närmare ett förverkligande av vår vision om en arbetsmarknad präglad av rättvisa, mångfald och inkludering, innovation och bredd välkomnar vi alla typer av relationer, samarbeten och nätverkande med andra företag, organisationer och föreningar i samhället!


För att tackla utmaningen med arbetslösheten i Sverige behöver vi alla kavla upp ärmarna och hitta nya sätt att samverka.

Organisationer, företag och föreningar


Du behöver inte rekrytera aktivt för att samarbeta med oss, eller ens vara en arbetsgivare. Vi är nyfikna på allt från idrottsklubbar, volontärorganisationer till språk- och kulturföreningar och företag inom näringslivet.

Vi är experter på arbetsmarknaden, värdefulla möten och aktivt arbete med inkludering. Detta delar vi gärna med oss av!Kommuner, regioner och offentlig sektor


Vi har sedan tidigare ett samarbete med Sollentuna kommun gällande bland annat arbetsmarknads- och integrationsfrågor och inleder gärna fler. Vi finns i hela Stockholm och på flera andra platser i Sverige och undersöker gärna hur vi tillsammans med kommuner och offentliga aktörer kan lösa kompetensbristen och berika arbetsmarknaden på lokal nivå.Föreläsningar och workshops


Representerar du en skola eller studentförening?

Vill du nå ut med din rekryteringslösning eller sprida ordet om din jobbplattform för rätt målgrupp?

Letar du efter nya talanger?

Har du en idé relaterad till arbetsmarknaden som du vill testa på en statistiskt bred massa? Eller vill du helt enkelt berätta om din jobbsökarresa och dela nätverkstips?

Eller något annat?


Då kanske du ska gästa eller föreläsa hos oss!


Tillsammans skapar vi möjligheter där jobben finns!
Comments


bottom of page