top of page
Bild13.jpg

Karriärkonsulten i press och media

Pressmeddelanden

gasell-2022-RGB.png

02 november, 2022

Camilla Hermelin reflekterar över ännu ett gasellår.

Entreprenörskap föds ur ett behov och ett lyckat företagande innebär ständig utveckling och innovation samt gör skillnad för omvärlden och samhället! 

Läs mer här!

Rusta och matcha.jpg

22 februari, 2022

Storskogen har 2022-02-221 förvärvat samtliga aktier i Karriärkonsulten Sverige AB (”Karriärkonsulten”) via dotterbolaget Enrival AB (”Enrival”). Karriärkonsulten är en privat arbetsförmedling med stark närvaro i Stockholmsregionen. 

Karriärkonsulten Rusta och Matcha

30 mars, 2021

Som en del av Arbetsförmedlingens omorganisering införs Rusta och matcha i hela landet. I september rullas etapp 2 ut; vilket innebär febril aktivitet på Karriärkonsulten i Stockholm - vi rustar oss för att Rusta och matcha!

Karriärkonsulten Rusta och Matcha

22 april, 2021

 Vårt geografiska täckningsområde utökas i takt med vår tillväxt och vi är glada att berätta att vi numera tillhandahåller våra tjänster för deltagare i Bromma, Nacka, Solna och Vällingby - även om arbetet fortfarande sköts digitalt.

Karriärkonsulten Rusta och Matcha

17 mars, 2021

Ännu en gång blir Karriärkonsulten ett av fem företag i Stockholm som får toppbetyg i Arbetsförmedlingens rating av externa leverantörer av tjänsten Stöd och matchning. 

Nyhetsartiklar

Stöd och Matchning | Rusta och Matcha

18 oktober, 2017

"För tredje året i rad träffades nyanlända och lokala företagare, politiker och tjänstemän över en integrationslunch på Scandic i går.
– Det blev många samtal mellan allt ifrån svenska fikavanor till hur viktigt det är med punktligheten i Sverige, berättar Camilla Hermelin, vd på Karriärkonsulten och initiativtagare."

Stöd och Matchning | Rusta och Matcha

18 oktober, 2017

"I veckan ordnades det integrationslunch i Sollentuna för tredje året i rad. – Nyanlända träffar ofta mest myndigheter. Men den mänskliga kontakten är guld värd, säger Camilla Hermelin som organiserat lunchen."

Stöd och Matchning | Rusta och Matcha

22 februari, 2015

"För en person med rätt utbildning och erfarenhet räcker det med två månader att kicka igång karriären.
– Vi sitter på enorma resurser, säger Camilla Hermelin, vd för Karriärkonsulten, som lotsar nyanlända flyktingar in på arbetsmarknaden."

Stöd och Matchning | Rusta och Matcha

15 april, 2016

"Många funderar i dag på hur man ska nå högutbildade nyanlända ekonomer. Karriärkonsulten Camilla Hermelin har dragit igång Integrationslunchen, ett nätverk där högutbildade nyanlända och företagare kan träffas för att hitta varandra."

Stöd och Matchning | Rusta och Matcha

24 november, 2016

 "Sollentuna kommun månar om sina företagare och är lyhörda för deras behov. Kommunen är också bra på att skapa samverkan mellan olika aktörer, som företagare känner man sig som en viktig del av samhället, säger Camilla Hermelin, styrelseordförande för Karriärkonsulten."

Stöd och Matchning | Rusta och Matcha

17 januari, 2017

"Sollentunaföretaget Karriärkonsulten växer - genom ett nytt avtal med Arbetsförmedlingen.
Nu hoppas de kunna hjälpa ännu fler människor att hitta jobb eller utbildning."

Stöd och Matchning | Rusta och Matcha

5 september, 2017

"Vilka är de viktigaste frågorna i kommunvalet 2018?
Mitt i ställde frågan till folk på stan och profiler inom olika områden."

Skärmavbild 2020-06-26 kl. 13.42.03.png

22 mars, 2018

"Karriärkonsulten arbetar med att hjälpa arbetssökande ut i arbetslivet. De passionerade handledarna har en nära relation till arbetsgivare som de agerar rekryterare för – kostnadsfritt."

Stöd och Matchning | Rusta och Matcha

31 maj, 2015

"Camilla Hermelin har genom sitt företag Karriärkonsulten bidragit till att ett par hundra personer som stått långt utanför arbetsmarknaden kommit i arbete. Genom initiativet att företagare bjuder en person med utländsk bakgrund på lunch, har hon visat att hon är en brobyggare."

bottom of page